ما در این مقاله با نام ” تفاوت رم DDR2 با DDR3″ تفاوت این دو نوع رم را نشان می دهیم. این روز ها اغلب افراد از حافظه های موقت DDR3 ، DDR3L،DDR4 استفاده می کنند. ولی اگر سیستم شما قدیمی است، دارای رم های DDR2 می باشد. این رم ها در مقیسه با رم های DDR3 ، DDR3L،DDR4 قدیمی تر هستند.
برای بهبود عملکرد سیستم خود چه کنیم
اگر به دنبال بهبود عملکرد سیستم خود هستید می توانید با صرف هزینه ی کم از یک رم استفاده کنید. البته توجه به این نکته هم الزامی است که باید رمی که خریداری کرده اید با مادربردتان سازگاری داشته باشد.
اولین نکته ای که باید برای خرید یک رم یا حافظه موقت در نظر داشته باشید، این است که با مادربردتان سازگاری داشته باشد در واقع هر مادربرد می تواند از رم خاصی پشتیبانی کند.
خرید انواع رم
شما می توانید از طریق مراجعه به بخش فروشگاه اینترنتی تک یک، انواع رم های DDR2، DDR3 و DDR4 را با بهترین قیمت خریداری کرده و درب منزل خود تحویل بگیرید!
تفاوت رم DDR2 با DDR3
مادربردهایی که از رم های DDR2 پشتیبانی می کنند از رم های DDR3 پشتیبانی نمی کنند. این عدم جایگزینی برای تفاوت های ظاهری این دو رم است که در جلوتر آن را بیان می کنیم.
رم های DDR3 نسل پیشرفته تری نسبت به رم های DDR2 دارند و از عملکرد و سرعت بالاتری نسبت به آن ها برخوردار هستند.
اگر بخواهیم این دو مدل رم را با هم مقایسه کنیم می توانیم بگوییم که انتقال دیتا بین خانه های حافظه و بافر در رم DDR2 به صورت 4 بیتی و در DDR3 به صورت 8 بیتی است.
اما از نظر ظاهر محل شکاف پین ها در این دو نوع رم متفاوت است به گونه ای که فاصله ی این شکاف در DDR2 خیلی کم و نزدیک بوده ولی در DDR3 این شکاف کاملا مشخص است.
از لحاظ تاخیر هرچه نسل بالاتر رود تاخیر زمانی بیشتر می شود. این نکته نیزحائز اهمیت است که رم های DDR3 با رم های DDR2 قابلیت جایگزینی ندارند.
اگر سیستم شما جزو آن دسته از سیستم های قدیمی است، باید برای ارتقا رم آن مادربرد خود را هم ارتقا دهید.
رم های DDR3 دارای 1.5 ولت است و رم های DDR2 دارای 1.8 ولت است. در واقع هر چه نسل بالاتر می رود میزان مصرف برق آن کم تر می شود.
این نکته نیز قابل تامل است که حافظه های موقت DDR2 و DDR3 هر دو دارای 240 پین می باشند. اما تفاوت ظاهری مهمی که دارند این است که برش مهم روی بدنه این دو با هم متفاوت است. و به این دلیل است که نمی توان این دو رم را به جای هم قرار داد.
پس از رم های DDR3 رم های DDR4 قرار دارند که از نظر ساختار و حتی شکل ظاهری نیز با رم های DDR3 متفاوت می باشند. این دسته از رم ها از تکنولوژی ساخت جدیدتری بهره مند هستند که ما در مبحث “تفاوت رم های DDR3 با DDR4” مفصلا به آن پرداخته ایم.