نرم افزار

بهترین سرویس های ایمیل امن برای سال 2022

سرویس ایمیل

اکثر سرویس های رایگان حساب ایمیل برای استفاده به طور منظم مناسب هستند. اما اگر می خواهید پیام هایی که ارسال و دریافت می کنید دارای امنیت بیشتری باشند و محافظت شوند، سرویس های ایمیل زیر را بررسی کنید. این سرویس ها ایمیل ها را خصوصی، امن و رمزگذاری شده نگه می دارند.

5 مورد از سرویس های ایمیل امن

1. ProtonMail

ProtonMail یک ارائه دهنده ایمیل رایگان، منبع باز و رمزگذاری شده مستقر در سوئیس است. از هر رایانه ای از طریق وب سایت ProtonMail و همچنین از طریق برنامه های گوشی همراه Android و iOS کار می کند.

سرویس ایمیل امن ProtonMail

مهم ترین ویژگی هنگام صحبت در مورد هر سرویس ایمیل رمزگذاری شده این است که آیا افراد دیگر می توانند به پیام های شما دسترسی داشته باشند یا خیر. که در مورد ProtonMail پاسخ نه قطعی است، زیرا دارای رمز گذاری انتها به انتها (end-to-end) است.

هیچ کس نمی تواند پیام های ProtonMail را بدون رمز عبور منحصر به فرد شما رمزگشایی کند، حتی کارمندان ProtonMail و ISP آن ها.

ProtonMail به قدری ایمن است که اگر رمز عبور خود را فراموش کنید نمی تواند ایمیل های شما را بازیابی کند. به این معنی که سرویس ابزاری برای رمزگشایی ایمیل‌ ها بدون رمز عبور شما یا حساب بازیابی در فایل ندارد.

2. CounterMail

اگر به طور جدی نگران حفظ حریم خصوصی ایمیل هستید، CounterMail اجرای امن ایمیل رمزگذاری شده OpenPGP را در مرورگر ارائه می دهد. فقط ایمیل های رمزگذاری شده در سرورهای CounterMail ذخیره می شوند.

سرویس ایمیل امن CounterMail

علاوه بر این، سرورها (که در سوئد مستقر هستند) ایمیل ها را روی هارد دیسک ذخیره نمی کنند. تمام داده ها فقط در CD-ROM ذخیره می شوند. این روش به جلوگیری از نشت داده ها کمک می کند و در لحظه ای که شخصی سعی می کند مستقیماً سرور را دستکاری کند، احتمالاً داده ها از بین می روند.

با CounterMail می توانید یک درایو USB برای رمزگذاری بیشتر ایمیل ها راه اندازی کنید. کلید رمزگشایی در دستگاه ذخیره می شود و برای ورود به حساب کاربری شما نیز لازم است. به این ترتیب رمزگشایی غیرممکن است حتی اگر یک هکر رمز عبور شما را بدزدد.

امنیت فیزیکی افزوده شده دستگاه USB باعث می‌ شود که CounterMail نسبت به سایر سرویس‌ های ایمیل امن، ساده و راحت‌ تر باشد. اما شما به IMAP و SMTP دسترسی دارید که می توانید با هر برنامه ایمیل دارای OpenPGP مانند K-9 Mail برای اندروید استفاده کنید.

پس از یک هفته آزمایشی رایگان، طرحی را برای ادامه استفاده از این سرویس خریداری کنید.

بیشتر بخوانید: تکنیک های جلوگیری از هک گوشی ‎به صورت 100% عملی

3. Hushmail

Hushmail یک سرویس ایمیل رمزگذاری شده است که از سال 1999 وجود داشته است. این سرویس ایمیل ها را در پشت روش های پیشرفته رمزگذاری ایمن و قفل نگه می دارد.

سرویس ایمیل امن Hushmail

حتی Hushmail هم نمی تواند پیام های شما را بخواند. فقط کسی که رمز عبور شما را داشته باشد می تواند این کار را انجام دهد. شما می توانید پیام های رمزگذاری شده را برای کاربران Hushmail و همچنین غیر کاربرانی که دارای حساب کاربری با Gmail، Outlook Mail یا سایر کلاینت های ایمیل مشابه هستند، ارسال کنید.

استفاده از نسخه وب Hushmail آسان است و یک رابط مدرن برای ارسال و دریافت پیام های رمزگذاری شده از هر رایانه ای ارائه می دهد.

هنگام ایجاد یک حساب Hushmail جدید، از میان دامنه‌ های مختلف، یک آدس برای خود انتخاب کنید:

  • hushmail.com@
  • hushmail.me@
  • hush.com@
  • hush.ai@
  • mac.hush.com@

هنگام ثبت نام در Hushmail، هر دو گزینه شخصی و تجاری وجود دارد، اما هیچ کدام رایگان نیست.

4. Mailfence

Mailfence یک سرویس ایمیل امنیت محور است که دارای رمزگذاری سرتاسری است و هیچ کس به جز شما و گیرنده مورد نظر شما نمی تواند پیام های شما را بخواند.

سرویس ایمیل امن Mailfence

این سرویس شامل آدرس ایمیل و رابط وب است که رمز گذاری کلید عمومی OpenPGP را در خود جای داده است. یک جفت کلید برای حساب خود ایجاد کنید و یک فروشگاه کلید برای افرادی که می خواهید به صورت ایمن به آن ها ایمیل ارسال کنید مدیریت کنید.

استاندارد OpenPGP به این معنی است که می توانید با استفاده از IMAP و SMTP با اتصالات SSL/TLS ایمن از طریق برنامه ایمیل انتخابی خود به Mailfence دسترسی پیدا کنید.

شما نمی توانید از Mailfence برای ارسال پیام های رمزگذاری شده به افرادی که از OpenPGP استفاده نمی کنند و کلید عمومی در دسترس ندارند استفاده کنید.

Mailfence کلید رمزگذاری خصوصی شما را در سرورهای Mailfence ذخیره می کند اما اصرار دارد که نمی توان آن را خواند زیرا با عبارت عبور شما رمزگذاری شده است و هیچ کلید ریشه ای وجود ندارد که به سرویس اجازه دهد پیام های رمزگذاری شده با کلیدهای شما را رمزگشایی کند.

5. Tutanota

Tutanota از نظر طراحی و سطح امنیتی مشابه ProtonMail است. تمام ایمیل های Tutanota از فرستنده به گیرنده رمزگذاری شده و در دستگاه رمزگشایی می شوند. کلید رمزگذاری خصوصی برای شخص دیگری قابل دسترسی نیست.

سرویس ایمیل امن Tutanota

این حساب ایمیل تمام چیزی است که برای تبادل ایمیل های امن با دیگر کاربران Tutanota لازم است.
برای ایمیل های رمزگذاری شده خارج از سیستم، رمز عبوری را مشخص کنید تا گیرنده هنگام مشاهده پیام در مرورگر از آن استفاده کند. این رابط به آنها اجازه می دهد تا به طور ایمن نیز پاسخ دهند.

رابط وب کاربر پسند است. با این حال، هیچ عملکرد جستجو وجود ندارد، بنابراین جستجو برای ایمیل های قبلی غیرممکن است.

Tutanota از AES و RSA برای رمزگذاری ایمیل استفاده می کند. سرورها در آلمان قرار دارند، به این معنی که مقررات آلمان اعمال می شود.

حساب های رایگان می توانند با استفاده از دامنه Tutanota یک حساب ایمیل ایجاد کنند. در حالی که با نسخه های پولی می توان دامنه های سفارشی ایجاد کرد.

دامنه های Tutanota عبارتند از:

  • tutanota.com@
  • tutanota.de@
  • tutamail.com@
  • tuta.io@

نکاتی برای ایمن و خصوصی نگه داشتن ایمیل

اگر از سرویس ایمیلی استفاده می کنید که رمزگذاری سرتاسری را ارائه می دهد، گام بزرگی در جهت ایمن سازی و خصوصی سازی ایمیل خود برداشته اید. برای دشوار کردن کار هکر ها در اینجا چند اقدام وجود دارد که می توانید انجام دهید:

  1. مراقب نرم افزارهای keylogging باشید. این نرم افزارها چیزهایی را که روی صفحه کلید تایپ می کنید ضبط می کند.
    این برنامه ها می توانند رمزگذاری را خنثی کنند. در صورتی که هکر ها برای دسترسی به یک حساب، فقط به رمز عبور نیاز داشته باشند.
  2. برای گوشی های همراه یا رایانه ها حتما گذواژه تنظیم کنید.
    همچنین، مطمئن شوید که دستگاه‌ ها با گذرواژه‌ های قوی یا بیومتریک محافظت می‌ شوند و به حساب‌ های مهمان اجازه دسترسی نمی دهند. همچنین احراز هویت دو مرحله ای را نیز اضافه کنید.
  3. مراقب مهندسی اجتماعی باشید. تلاش‌ های فیشینگ اغلب از طریق ایمیل، پیام‌ های فوری، VoIP یا پیام‌ های شبکه‌ های اجتماعی انجام می‌ شوند و می‌ توانند به طور خاص برای شما طراحی یا تنظیم شوند.
    این ارتباطات ترفندهایی هستند که شما را وادار می کنند اطلاعات شخصی مانند رمز عبور و اطلاعات بانکی را وارد کنید.
  4. رمزهای عبور را یادداشت نکنید یا به اشتراک نگذارید. هرگز رمز عبور را یادداشت نکنید، مگر اینکه آن را در یک مدیر رمز عبور ایمن ذخیره کنید.

منبع: lifewire

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *