مجله تکنولوژی

برای تحصیل در رشته حسابداری چه پیش نیاز هایی باید داشته باشیم؟

رشته حسابداری

حسابداری یک رشته به سرعت در حال رشد برای دانشجویان ایرانی و بین المللی است. دانشجویان این رشته معمولاً مدرک و تجربه خوبی در این زمینه کسب می کنند. معمولا افرادی که این رشته را انتخاب می کنند، افرادی هستند که آینده شغلی خود خوب فکر کرده اند و علاقه خود را در محاسبه و اعداد پیدا کرده اند. همانطور که همه می دانیم، قبل از انتخاب رشته باید نگاهی به پیش نیاز های رشته مورد نظر خود بیاندازیم.

برای کسب مدرک حسابداری، باید چندین پیش نیاز را تکمیل کنید. از آنجایی که کار حسابداران بر روی اعداد برای جمع آوری داده های حسابداری و تهیه گزارش های مالی متمرکز است، شما به کلاس های ریاضی نیاز دارید. این شامل ریاضیات پایه، و همچنین کلاس های پیشرفته تر مانند حساب دیفرانسیل و انتگرال، جبر، و آمار است. فناوری اطلاعات در حسابداری مهم است زیرا کار حسابداران بر سیستم های کامپیوتری برای ثبت اطلاعات مالی و تولید اسناد مالی متکی است. برای کمک به درک فناوری اطلاعات و اهمیت آن در رشته حسابداری، به کلاس های علوم کامپیوتر نیاز دارید.

مهارت های فنی و IT برای رشته حسابداری

از آنجایی که حسابداری بخش مهمی از تجارت و مدیریت مالی است، شما به کلاس های پایه در تجارت، اقتصاد، امور مالی و مدیریت نیاز دارید. حسابداران باید بتوانند گزارش تهیه کنند و با دیگران ارتباط برقرار کنند تا به آن ها در درک داده های مالی که جمع آوری می کنند کمک کنند. به همین دلیل، شما نیاز به کلاس های زبان انگلیسی و ارتباطات نیز دارید. سایر پیش نیاز هایی که ممکن است بسته به برنامه حسابداری مورد نیاز باشد، شامل علوم طبیعی مانند زیست شناسی و شیمی، علوم انسانی مانند فلسفه و هنر و علوم اجتماعی مانند روانشناسی و علوم سیاسی است.

مهارت های فنی و IT برای رشته حسابداری

نرم افزار پایه رشته حسابداری

اگر برای یک کسب و کار کوچک کار می کنید، ممکن است متوجه شوید که مالک از یک برنامه نرم افزاری ساده مانند Microsoft Excel استفاده می کند. از آنجایی که اکسل به شما امکان می‌ دهد فرمول‌ هایی ایجاد کنید که جمع، تفریق، ضرب و تقسیم اولیه را انجام می‌ دهند، صاحبان مشاغل می‌ توانند گزارش‌ هایی را هنگام وارد کردن دریافت‌ های نقدی و پرداخت‌ ها در صفحات گسترده خود تولید کنند. همانطور که کسب و کار های کوچک رشد می کنند، اغلب به یک برنامه نرم افزاری حرفه ای تر مانند محک نیاز پیدا می کنند که در ایران زیاد توسط حسابداران استفاده می شود.

برای اینکه خود را برای یک کسب و کار کوچک ارزشمند تر کنید، یاد بگیرید که از مجموعه برنامه های آفیس مایکروسافت که شامل Excel، Word، PowerPoint و چند برنامه دیگر است، استفاده کنید. شما باید به پیامک و ایمیل (ترجیحاً در Microsoft Outlook) مسلط باشید که مهارت های اولیه کامپیوتر برای رزومه حسابداری است.

مهارت های کامپیوتری پیشرفته تر

با کار به عنوان حسابدار برای بسیاری از مشاغل، باید بتوانید فرم‌ های ذکر شده قبلی را ایجاد کنید و یاد بگیرید که چگونه فاکتور های چاپی و دیجیتالی ایجاد کنید، چک‌ های حقوق را ایجاد و چاپ کنید، به‌ روز رسانی‌ های حقوق و دستمزد و مزایا را به صورت الکترونیکی مدیریت کنید، و اطلاعات مالی را برای تهیه کننده مالیات

برخی از کسب و کار ها از نرم افزار های تخصصی استفاده می کنند. برای مثال، پیمانکارانی مانند نقاشان خانه و مرمت کننده ها از نرم‌ افزار تخمینی استفاده می‌کنند که کار، مواد و برآورد سربار را ترکیب می‌ کند. رستوران ها و فروشگاه های خرده فروشی از نرم افزار های خاصی برای ثبت فروش استفاده می کنند.

شما باید بتوانید از برنامه‌ های مبتنی بر ابر، مانند برنامه‌ های نرم‌ افزار پایه Google Docs، برای کمک به تیم‌ ها برای حفظ ارتباط دائم استفاده کنید. اکثر مشاغل رایانه های خود را با استفاده از سیستم عامل ویندوز مایکروسافت اجرا می کنند. اگر یاد بگیرید که چگونه از کامپیوتر های مک اپل استفاده کنید، تطبیق پذیری و توانایی خود را برای کار با شرکت هایی که از آن فناوری استفاده می کنند افزایش می دهید.

اگر یک دانشجوی رشته حسابداری هستید بد نیست از همین الان شروع کرده و برخی مهارت های مورد نیازتان برای شغل در آینده را کسب کنید.

مشخصات سیستم برای کار با نرم افزار های حسابداری

حداقل الزامات

  • سیستم عامل: ویندوز 7 64 بیتی
  • پردازنده: Intel Core i5-6400 2.7GHz / AMD FX-8370E
  • گرافیک: AMD Radeon R9 290 یا NVIDIA GeForce GTX 970 4GB
  • رم: 8 گیگابایت
  • هارد دیسک: 2 گیگابایت
  • کارت گرافیک سازگار با DirectX 11

الزامات توصیه شده

  • سیستم عامل: ویندوز 10 64 بیتی
  • پردازنده: Intel Core i7-6700 4-Core 3.4GHz / AMD FX-9590
  • گرافیک: AMD Radeon RX 480 4GB یا NVIDIA GeForce GTX 1070
  • رم: 16 گیگابایت
  • هارد دیسک: 2 گیگابایت
  • کارت گرافیک سازگار با DirectX 11

پیشنهاد تک یک:

اگر یک دانشجوی حسابداری هستید، شما زمان زیادی را صرف استفاده از سیستم خود خواهید کرد و بهتر است به مزیت لپ تاپ ها نسبت به کامپیوتر های شخصی در این مورد توجه کنید. شما نیاز دارید که سیستم خود را حمل کنید و به همره داشته باشید و این چیزی است که یک لپ تاپ می تواند به شما بدهد.

همه دانشجویان رشته حسابداری باید به دنبال لپ تاپی باشند که بتواند کار های حسابداری و دفترداری آنان را در اسرع وقت انجام دهد. حسابداری سریع یعنی زمان کمتری برای کار و زمان بیشتری برای جمع آوری پول صرف کنید. اگر بتوانید آن کارها را در QuickBooks یا Excel ظرف چند ثانیه یا حتی چند میلی ثانیه سریع تر انجام دهید. اگر تمام عملیات شما کمی سریع تر انجام شود، زمان صرفه جویی شده به دقایق شما اضافه می شود، سپس می تواند در طول ماه به ساعت ها و حتی روزهای خالی شما اضافه شود.

امروزه پیدا کردن یک لپ تاپ که بتواند این کار ها را انجام دهد کار چندان سختی نیست. اگر می خواهید یک لپ تاپ مخصوص حسابداری بخرید، توصیه می کنیم راهنمای خرید ما برای انجام این کار را بررسی کنید.

منبع: game-debate

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *